5 razloga za gledanje nordijske krimi-komedije

Crne udovice

Nordijska krimi-komedija Crne udovice (Black Widows) nova je serijska poslastica na Pickbox NOW. Donosimo vam 5 razloga za gledanje i uživanje!

  1. SPOJ CRNE KOMEDIJE I KRIMIĆA

Opisane kao mračne i crnohumorističke, Crne udovice su odličan spoj crne komedije i krimića.

  1. LUDA POZADINSKA PRIČA

Priča se vrti oko tri prijateljice koje nisu srećne u braku, a taj problem odluče da reše tako što se dogovore da ubiju svoje muževe. Njihovi muževi su kolege s posla, pa tri bračna para zajedno otputuju na odmor u vikendicu u Norveškoj. Kad muževi odu brodom u ribolov, brod eksplodira. Da, njihove žene su ga digle u vazduh.

  1. . UZBUDLJIVA JE

Priča počinje kad žene ubiju svoje muževe. Misleći da su dobile svoju slobodu, očekuju da će ostatak svojih života nastaviti u miru i tišini. Naravno, ništa se ne odigra onako kako su zamislile. U njihov život ulaze švedski policajac Folke Lundgren i norveški inspektor Peter Veselo koji započinju internacionalnu istragu. Dokazi upućuju na to da eksplozija nije bila samo nesrećan slučaj, zbog čega se lude protagonistkinje koje su želele samo mir i tišinu odjednom nađu u svetu laži i kriminala.

  1. NORDIJSKA KOLABORACIJA

Crne udovice je rimejk finske serije Mustat lesket i prava je nordijska kolaboracija – produkcijski tim većinom je finski, serija je snimana u Finskoj, ali glumci i režiseri su iz skandinavskog područja, Danske, Norveške i Švedske. U glavnim ulogama su glumice iz raznih delova skandinavskog područja – Norvežanka Sinove Makodi Lund, Šveđanka Sesilija Fors i Dankinja Beate Bile.

  1. KOMPLETNE DVE SEZONE SU NA PICKBOX NOW

Obe sezone zabavne, mračne, misteriozne crnohumorističke krimi serije Crne udovice (Black Widows) gledajte na Pickbox NOW!