Avanturistička kanadska dramska serija

Piloti sa Arktika (Arctic Air)

Piloti sa Arktika je nova kanadska avanturistička dramska serija na Pickbox NOW. U seriji pratimo nekonvencionalnu porodicu koja vodi vazdušnu liniju na Arktiku.

NEKONVENCIONALNA PORODICA KOJA VODI VAZDUŠNU LINIJU

Dramatične misije kao i međusobni odnosi između likova u fokusu su ove avanturističke dramske serije. Svaka epizoda pokriva jednu ili više misija leta koji izvrsno kontriraju svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću zanimljivi likovi.

Vlasnici kompanije su pilot starog kova Mel Ajvarson, njegova ćerka Krista i Bobi, sin Ajvarsonovog bivšeg partnera koji je preminuo. Radnja počinje tako što se Bobi, nakon 10 godina života u Vankuveru, vraća u svoj rodni grad Jelounajf da sklopi posao za svoju kompaniju. Ali kad sazna da je Arktik Er, vazdušna linija koju je osnovao njegov otac, na ivici bankrota, suoči se sa teškom odlukom – ostati i spasiti kompaniju ili se opet vratiti u veliki grad. Pošto odluči da ostane, Bobi mora da radi sa Melom Ajvarsonom i njegovom lepom ćerkom Kristom. Zajedno će svakodnevno doživljavati mnoge avanture upravljajući avionima iznad Arktika.

Uđite u arktički svet i letite iznad Arktika sa porodicom Ajvarson – Pilote se Arktika gledajte odmah na Pickbox NOW!