Objavljeno: 20.novembra 2020.

CRNI PETAK NA PICKBOX NOW

40 % POPUSTA NA SVE PAKETE

Nemojte da propustite odličan Black Friday popust koji traje do ponedeljka 30. 11. 2020. Prijavite se na www.pickboxnow.com i uštedite 40 % za bilo koji paket.

POPUST ZA BILO KOJI PAKET ZAUVEK

Aktivirajte bilo koji Pickbox NOW paket uz popust od 40 % i isti će važiti sve dok koristite uslugu. Kako ostvariti popust? Potrebno je da se prijavite na www.pickboxnow.com i u kategoriji Profil > Aktivacija > Odaberite paket > Aktivirajte paket > pa u polje Imam kod za popust unosite kod za popust:

BLACK40ME

1) za 28.8 € umesto 48 €  omogućite sebi celu godinu neograničenog gledanja

2) za 25 €  umesto 25 aktivirajte 6 meseci pretplate na Pickbox NOW

3) za 48 €  umesto 5 € uđite u svijet Pickboxa NOW na 1 mesec

*Popust važi sve do otkazivanja paketa

 

PREMIJERE I NOVE SERIJE

Jedna tajna iz prošlosti može da uništi savršen život koji je gradio godinama, jer svaka istina uvek izađe na videlo. Proverite o čemu je reč u napetoj premijeri serije Sestra (The Sister). Australijski psihološki triler Sve njene tajne (The Secrets She Keeps), zasnovan je na neverovatnom istinitom događaju koji je opisan u istoimenom triler romanu australijskog pisca Majkla Robotama. Uz odlične premijere pogledajte kompletnu seriju Razvratnik (Rake) i miniseriju Tajna (The Secret).

 

BOŽIĆNA FILMSKA ČAROLIJA

I ove godine božićna filmska čarolija vas čeka na Pickbox NOW. 🎄🎁❤ Nasmejte se i zagrejte srca uz božićne filmove koji će stizati tokom celog novembra i decembra. Ovo su samo neki od filmova koje već sada možete da gledate: Čuda se dešavaju (Rooftop Christmas Tree), Božićni san (My Christmas Dream), Božić zauvek (Forever Christmas), Praznično putovanje (Holiday Road Trip) i Odbrana Deda Mraza (Defending Santa). 🎄🎬

Nemojte propustiti da aktivirate popust uz bilo koji paket i uživajte u hit-serijama i filmovima bez reklama na svom omiljenom uređaju i bez ugovorne obveze.

Ne zaboravite! Popust možete iskoristiti do 30.11.2020.