Božićna čuda

Iskoristi popust 20% prilikom aktiviranja bilo kog Pickbox NOW paketa

Božićni filmovi su puni čarolije i zato ih volimo! Oni nam omogućavaju da vidimo situacije koje priželjkujemo, a u isto vreme znamo da se takve situacije retko događaju u stvarnom životu. Donosimo vam top 5 neverovatno ludih zapleta u božićnim filmovima koji se nikad ne događaju u stvarnosti! (Osim ako vas je neko pozvao u dvorac na proslavu Božića, pa ste se zaljubili u princa – vi onda zaista živite božićni film).

Sve ove neverovatne i divne božićne filmove gledajte na Pickbox NOW. Ako niste pretplaćeni na ovu domaću striming videoteku, sad je pravo vreme da to učinite – u toku je akcija od 20% popusta na sve Pickbox NOW pakete! Prilikom aktivacije bilo kog paketa, iskoristite kod:

XMASME19

Posle registracije, kod je potrebno uneti pod Profil > Aktivacija > Iskoristi popust > Iskoristi popust 20%

OSNOVNI PAKET

POPULARNI PAKET

PORODIČNI PAKET

za 4,00 € umesto 5,00 € za 20,00 € umesto 25,00 € donosimo za 38,40 € umesto 48,00 € omogućite
uđite u svet Pickboxa NOW na 1 mesec vam 6 meseci pretplate na Pickbox NOW si celu godinu prepunu svih filmova i serija

 

  1. BOŽIĆ U CARSTVU CIPELA (A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS)

Je li vam se ikad dogodilo da ste slučajno ostali zatvoreni u prodavnici cipela? Noel radi u robnoj kući u kojoj slučajno ostane zaključana na Badnje veče. Tamo sretne ženu koja tvrdi da je njen anđeo čuvar. Ko je zapravo njen anđeo čuvar?

  1. ZVEZDA ZA BOŽIĆ (A STAR FOR CHRISTMAS)

Ova neverovatna priča teško da se ikome dogodila u stvarnosti – „obična“ cura završi u vezi sa popularnim holivudskim glumcem. Kvaka je u tome da je on poznat po tome da je “problematičan”. Hoće li njihova ljubav preživeti?

  1. BOŽIĆ U KUĆI BREMBL (A BRAMBLE HOUSE CHRISTMAS)

Čovek u testamentu ostavi medicinskoj sestri celo svoje imanje. Njegov sin Fin ne može da veruje, pa odluči da je prati na njenom odmoru da bi otkrio šta se događa. Kad ona shvati ko je on, više ne može da mu veruje.

  1. PRINCEZA ZA BOŽIĆ (CHRISTMAS AT CASTLEBURY HALL)

Pazite sad ovu vrtoglavu božićnu situaciju – daleki rođak s kojim se niste dugo čuli pozove vas na Božić u evropski dvorac, pa se zaljubite u princa. Nije vam se dogodilo? Nema veze, pogledajte ovaj magični film i uživajte.

  1. BOŽIĆ KOD SARE (CHRISTMAS ON HOLLY LANE)

Sara, Rajli i Ket su prijateljice su još od detinjstva, a Božiće su provodile u Sarinoj kući. Kad odrastu, vrate se u Sarinu kuću da bi je spasile, u nadi da će tako provesti još mnogo zajedničkih Božića.