Ko je ubica: Supruga, sobarica ili sveštenik?

Prepoznatljiv britanski smisao za misteriju, dramu i kriminal dostupan na Pickbox NOW

Velika Britanija je specifi─Źna po mnogo ─Źemu, ali samo britanske detektivske serije su mogle da prikuju gledaoce ispred malih ekrana iz epizode u epizodu. Misteriozna ubistva, neo─Źekivani zapleti i neobi─Źni likovi sme┼íteni u ─Źesto tmurnu i ki┼íovitu okolinu pretvorili bi gledaoca u detektiva koji poku┼íava da shvati ko je ubica zajedno s bezvremenim detektivima kao ┼íto su Herkul Poaro, inspektor Mors, D┼żek Frost i brojni drugi.

Sve sezone britanskih detektivskih serija obavijenih velom tajne dostupni su na Pickbox NOW!

Poaro (Agatha ChristieÔÇÖs Poirot)

Poku┼íajte da re┼íite neke od najneverovatnijih zlo─Źina sa najpopularnijim detektivom svih vremena ÔÇô Poarom, kog glumi fenomenalni glumac David Su┼íe! Svih 13 sezona bezvremene detektivske serije┬áPoaro┬á(Agatha ChristieÔÇÖs Poirot)┬ádostupno je na Pickbox NOW.

Inspekor Mors (Inspector Morse)

Na top listi 100 najboljih britanskih serija svih vremena, Inspektor Mors se nalazi na 42. mestu. U glavnoj ulozi je D┼żon Tou kao inspektor Mors, a glumac je rekao da u┼żiva u tome ┼íto je njegov lik potpuno druga─Źiji od Poaroa. Naime, iako je genijalan, Mors nije uvek u pravu – ─Źesto ume da uhapsi pogre┼ínog ─Źoveka ili da ne┼íto pogre┼íno zaklju─Źi. Svih 12 sezona detektivske serije┬ádostupno je na Pickbox NOW.

Ubistva u Midsomeru (Midsomer Murders)

Hit serija prema nagra─Ĺivanim detektivskim romanima Kerolajn Grejam ima obo┼żavaoce ┼íirom sveta i jo┼í privla─Źi novu publiku, dobru kritiku i gluma─Źke talente. Naizgled idili─Źan ┼żivot engleskog sela u okrugu Midsomer krije mnoge tajne, ucene, intrige, prevare, preljube, pa i ubistva, a na glavnom inspektoru Barnabiju je da ih sve razotkrije.

Frostov pristup  (A Touch of Frost)

Jedna od dugove─Źnijih i genijalnijih serija na televiziji,┬áFrostov pristup,┬ázasniva se na romanima pisca R. D. Vingfilda. U glavnoj ulozi je Dejvid D┼żejson kao D┼żek Frost, iskusni i predani inspektor koji ─Źesto ima problema sa svojim nadre─Ĺenima. Svih 15 sezona detektivske serije dostupno je na Pickbox NOW.