Objavljeno: 28. januara 2021.

Nova dramedija na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Ljubav i hrana (Delicious) na Pickbox NOW stiže 8. februara. Sa Don Frenč, Emilijom Foks (Tihi svedok) i Ijanom Glenom (Igra prestola) u glavnim ulogama, ova izvrsna dramska serija s elementima komedije vrti se oko kulinarstva.

O ČEMU SE RADI?

Sem (Emilija Foks) je kuvarica i u braku je sa selebriti šefom i vlasnikom hotela Leom (Ijan Glen). Ali Sem sumnja da je njen muž Leo vara. Potraži savet od Leove bivše žene Đine, ne znajući da je Leo upravo s njom vara. Afera izbije u javnost i Sem odluči da zatraži razvod, ali Leo je odlučan da je ubedi da želi da ostane s njom. Ali, Leo ubrzo završi u bolnici zbog srčanog udara, a porodica se okupi oko njega.

SERIJA SNIMANA U DVORCU

Serija je snimana u dvorcu Penteli, koji takođe ima ulogu; naime, dvorac glumi Leov luksuzni hotel. Dvorac Penteli smešten je na reci Tamar u Kornvolu u Engleskoj.  Većina scena snimana je oko imanja i unutar dvorca, uključujući viktorijansko kupatilo i američke vrtove. Za vreme snimanja, zaposleni u dvorcu nisu nikome smeli da kažu da se tamo odvija snimanje serije, ali su uživali gledajući kako filmska ekipa transformiše Penteli dvorac.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama je fenomenalni trojac na čelu s Don Frenč, britanskom glumicom i komičarkom, najpoznatijom po radu na BBC-jevim sitkomima Frenč i Sonders i Vikar Diblija.

Uz nju, tu je Ijan Glen, svetski poznati škotski glumac koji nam je možda najpoznatiji po ulozi  ser Džore Mormonta u seriji Igra prestola. Njegove ostale uloge uključuju serije Dauntonska opatija i Titani, kao i serijal filmova Resident Evil.

Trojac upotpunjuje Emilija Foks, britanska glumica i prezenterka, čija filmografija uključuje filmove poput Pijaniste Romana Polanskog,  Čuvara duše  i  Dorijana Greja, a neke od serija u kojima je ostvarila zapažene uloge su Gordost i predrasuda  i Tihi svedok.

Sve tri sezone divne britanske nove serije Ljubav i hrana gledajte od 8. februara na Pickbox NOW!