Forenzičarka Halifaks: Odmazda

Nova krimi mini-serija

Objavljeno: 16. marta 2021.

Forenzičarka Halifaks: Odmazda (Halifax: Retribution)

krimi mini-serija stiže na Pickbox NOW

Nova krimi mini-serija Forenzičarka Halifaks: Odmazda na Pickbox NOW stiže 22. marta! Ova serija je nastavak australijske krimi serije Halifaks f.p. i vrti se oko voljene forenzičke psihijatrice, doktorke Džejn Halifaks.

Nakon godina koje je provela kao univerzitetska profesorka, Halifaksova (Rebeka Gibni) vraća se u polje forenzičke psihijatrije kako bi pomogla policiji da pronađe serijskog ubicu. Radnja je smeštena u Melburn.

O ČEMU SE RADI?

Halifaksova već dugo ne radi u policiji i njen život je mnogo mirniji. Živi sa svojim partnerom Benom (Krejg Hol) i njegovom 23-godišnjom ćerkom Zoi (Mavurni Hejzel). Naravno, njena ličnost joj ne da mira, i novi slučaj je privuče kao magnet. Počinje da sarađuje s policijom na novom slučaju, pomažući im da ulove serijskog ubicu koji teroriše grad. Moraće ponovo da analizira stare slučajeve, pitajući se da li se neki stari neprijatelj možda vratio.

REBEKA GIBNI KAO SILA PRIRODE

Najveće pohvale idu glavnoj glumici Rebeki Gibni i njenom otelotvorenju sposobne i neustrašive doktorke Halifaks, koja se opisuje kao nezavisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva. Kritičari naglašavaju kako Gibni drži celu seriju, pa su je prozvali „silom prirode“.

Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije idealan je spoj za sve ljubitelje krimića, zbog kojih ćete ostati prikovani uz ekran! Forenzičarka Halifaks: Odmazda gledajte od 22. marta na Pickbox NOW!