Krv (Blood)

Irska krimi serija o zakopanim porodičnim tajnama

Blood (2018.) je nova irska krimi serija na Pickbox NOW. Premijerno možete da gledate celu sezonu ove izazovne krimi poslastice koja je okarakterisana kao psihološki triler i irski noar. Bavi se zakopanim porodičnim tajnama, sećanjima i uticajem prošlosti na sadašnje vreme.

PORODICE SU POVEZANE KRVLJU. I TAJNAMA

Ket Hogan (Kerolajna Mejn) je žena koja beži od svoje prošlosti, ali kad njena majka Meri (Ingrid Krejg) umre „igrom slučaja“, Ket je primorana da se suoči sa svojom porodicom koju izbegava poslednjih 10 godina. Uvek je bila crna ovca u porodici, a sada ovaj neprijatan porodični sastanak probudi zlokobne demone prošlosti i obasja sumnjom majčinu smrt.

Koliko god da Ket želi da veruje da je smrt njene majka bila nevina, počinje da uviđa da njen otac Džim (Ejdrijan Danbar) ima rupe u priči i njene sumnje počinju da se gomilaju. Nedelju dana nakon Merine smrti, Ket pokušava da otkrije istinu gledajući u prošlost kako bi razumela sadašnjost.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Krimi serija Blood zasnovana je na uverljivim likovima i porodičnim odnosima s kojima se lako poistovećujemo. Glumci odaju utisak da su zaista u srodstvu, što proizlazi i iz izvrsnog scenarija koji je napisala Sofi Pecal (The Last KingdomRiviera).

U glavnoj ulozi je Kerolajna Mejn (Unforgotten) koja tumači ulogu Ket. Poslednjih 10 godina živi u Dablinu, ali vraća se u malo irsko mesto u kom je odrasla. Ejdrijan Danbar (Line of Duty) izvrstan je u ulozi Ketinog oca Džima za kog Ket sumnja da ima veze s majčinim ubistvom. Osim njih, tu su i Dajarmjuid Nojs (Borgia) kao Ketin mlađi brat Majkl, i Grejn Kenan (Black Mirror) kao Ketina starija sestra Fiona.

ISTINA ZAVISI OD TOGA KOGA PITAŠ

U novom i uzbudljivom pogledu na krimi žanr, konstatno je prisutna dilema je li Ket paranočina ili je zaista otkrila strašnu istinu o svom ocu. Ništa i niko ne može da se uzme sa strogom sigurnošću. U seriji „Blood“, istina zavisi od toga koga pitaš.

Psihološki triler Blood gledajte na Pickbox NOW!