Januarske premijere

Stižu izvrsne premijere američkih i britanskih serija

U januaru na Pickbox stižu izvrsne premijere američkih i britanskih serija koje odišu kriminalističkom, misterizonom, detektivskom atmosferom poput mini serije Ubistva po abecedi sa Džonom Malkovičem u glavnoj ulozi i drami Istina o slučaju Harija Kebera sa Patrikom Dempsijem u glavnoj ulozi. Januar je na Pickboxu rezervisan i za novu, petu sezonu Vikinga, i za krimi serijal od 9 filmova Misterija Aurore Tigarden.

Agata Kristi: Ubistva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders

Početak emitovanja: Od 18. 1, svakog petka nova epizoda

Glavne uloge: Džon Malkovič, Rupert Grint

BBC donosi mini-seriju Agata Kristi: Ubistva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders, novu adaptaciju dela legendarne Agate Kristi, u čijoj je glavnoj ulozi isto tako legendarni i svima dobro poznati Poaro. U prvom planu je fenomenalna glumačka postava, koju, kao Poaro, predvodi legendarni Džon Malkovič. Očekuje vas autentična detektivska priča u britanskom stilu!

Istina o slučaju Harija Kebera/The Truth About Harry Quebert Affair

Početak emitovanja: Od 19. 1, svake subote nova epizoda

Glavne uloge: Patrik Dempsi, Ben Šnecer, Dejmon Vejans MlađiVirdžinija Madsen

Misteriozna dramska serija Istina o slučaju Harija Kebera (The Truth About the Harry Quebert Affair) zasnovana je se na romanu istog imena pisca Žoela Dikera. U napetoj seriji pratimo mladog pisca (Ben Šnecer) koji odlazi u posetu Hariju Keberu (Patrik Dempsi) po inspiraciju za pisanje. Ali neočekivano saznaje da je Hari optužen za ubistvo 15-godišnje Nole Kelergan. Izazovna i napeta priča sa skandaloznim preokretima prva je serija Patrika Dempsija nakon Uvoda u anatomiju (Grey’s Anatomy), i prava je poslastica za ove zimske dane.

Vikinzi/Vikings – 5. Sezona

Vreme emitovanja: Svakog četvrtka nove epizode

Drugi deo pete i pretposlednje sezone omiljene istorijske sageVikinzi (Vikings) odiše zanimljivošću, napetošću i dinamikom. U ovoj sezoni naglasak je na Ragnarovoj porodici, koja je razjedinjena, zaraćena i posvađana. Naglasićemo i da je peta sezona posebna po tome što se događaju stvari koje se poklapaju sa stvarnim načinom funkcionisanja vikinškog društva.

Ljubavnice/Mistresses

Vreme dolaska: Sve 4 sezone stižu na striming servis Pickbox 7. 1.

Američka verzija Ljubavnica (Mistresses) sa Čarobnicom Alisom Milano i Izgubljenom  Junjin Kim, verna je adaptacija istoimene britanske serije. U Ljubavnicama pratimo četiri uspešne, emancipovane prijateljice čiji su životi začinjeni sa mnogo seksa, romantike i intrige. Iako imaju različite temperamente, njihovo prijateljstvo uvek im pomaže da se izvuku iz nevolje.

Džordan/Crossing Jordan

Vreme dolaska: Svih 6 sezona stiže tokom januara

Američka krimi serija Džordan/Crossing Jordan ima sveukupno 117 epizoda u kojim gledamo Džil Henesi kao doktorku Džordan Kavano, forenzičarku koja rešava zločine. Zanimljivost: serija je smeštena u isti fiktivni univerzum kao i serija Las Vegas. U četvrtoj sezoni, u epizodi po imenu “What Happens in Vegas Dies in Boston”, Džordan i Vudi odlaze da reše zločin u Vegas, gde Vudi razvije odnos sa Sem Markez (Vanesa Marsil), pa se i Sem pojavljuje u dve epizode serije Džordan.

Misterija Aurore Tigarden/Aurora Teagarden Mysteries

Vreme dolaska: Serijal od 9 filmova na Pickbox stiže 31. 1.

9 misterioznih filmova zasnovano je na serijalu krimića spisateljice Šarlin Haris. U glavnoj ulozi nalazi se Kendis Kameron Bure kao Aurora (Roe) Tigarden, mlada bibliotekarka koja je članica Kluba pravih ubistava, grupe od 12 entuzijasta koji se mesečno sastaju da bi proučavali nerešene zločine u gradiću Lorenstonu.