Skriveni: Prvorođeni (Hidden: Förstfödd)

Mračan urbani fantastični triler

Ništa nije onako kako izgleda u švedskom fantastičnom trileru Hidden: Förstfödd (2019.). Očekuju vas mračne tajne, neočekivani identiteti i natprirodne sile u zadivljujućoj modernoj Švedskoj.

Kao spoj paranormalnog, suvoparnog realizma i psihološke drame, ova uzbudljiva serija bavi se pitanjem kako je to biti autsajder. Inspirisana skandinavskom kulturom i nordijskom mitologijom, serija Hidden je priča o onima koji se ne uklapaju u kalup normalnog društva.

STOKHOLM VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI

Hidden: Förstfödd se zasniva na istoimenom romanu pisca Filipa Aleksandersona. U glavnoj ulozi je August Vitgenstajn (The Crown) koji tumači ulogu Jonasa, studenta prava koji doživi ozbiljnu nesreću koja će mu promeniti život. Postaje očigledno da neko pokušava da ga uhvati i on je primoran da pobegne u senke Stokholma sa svojom bivšom devojkom Rebekom (Josefin Jungman). Sazna da nije ljudsko biće i dok pokušava da otkrije svoje poreklo, otkriva sasvim novi svet.

U međuvremenu, bivšu policajku Viveku Eld (Izabela Skorupko) zaposli tajno društvo da istraži seriju brutalnih ritualnih ubistava koji u njen život vrate događaje iz prošlosti. Kako se priča otkriva, Jonasov put se isprepliće sa Vivekinim, što ih vodi do skrivenih tajni.

Natprirodne sposobnosti, tajna društva, jurnjave automobilima, klanovi ratnika i zadivljujuća energetska polja, i još mnogo uzbuđenja, očekuje vas u ovoj švedskoj fantastičnoj poslastici.

Mračan švedski fantastični triler Hidden: Förstfödd gledajte odmah na Pickbox NOW!