Napeta i seksi serija smeštena u Los Anđeles

Zli grad (Wicked City)

Nova serija na Pickbox NOW je američka dramska serija Zli grad. U fokusu priče su dva policijska inspektora koja istražuju slučaj ljubavnog para koji su ujedno i serijske ubice, i terorišu Sanset Strip. Izvrsnu glumačku postavu čine Džeremi Sisto, Gabrijel Luna, Ed Vestvik i Erika Kristensen.

OSAMDESETE U LOS ANĐELESU

Radnja je smeštena u osamdesete godine u Los Anđelesu, a atmosfera serije je toliko dobro napravljena, da ćete imati utisak da ste tamo. Moda, vintidž automobili, originalna muzika iz osamdesetih i zanimljivi likovi uvešće vas u svet Zlog grada koji može da se okarakteriše kao zao, moderan i seksi.

NAPETA RADNJA

Napeta i uzbudljiva dramska serija prati policijske inspektore i partnere Džeka Rota (Džeremi Sisto) i Paka Kontrerasa (Gabrijel Luna) koji istražuju seriju ubistava na Sanset Stripu. Pomaže im novinarka Karen Meklaren (Taisa Farmiga), fotograf Dajver Hoks (Evan Ros) i Džekova ljubavnica i policajka na tajnom zadatku Dajen (Karolina Vidra). Policijski duo pokušava da identifikuje i uhvati holivduskog serijskog ubicu (Ed Vestvik) i njegovu ženu Beti (Erika Kristensen). Beti je medicinska sestra i samohrana majka koja započinje opasnu vezu sa serijskim ubicom.

Uđite u svet Los Anđelesa osamdesetih godina i uzbudljiv dramsku seriju Zli grad gledajte odmah na Pickbox NOW!