Žena u belom

Nova dramska mini-serija

Objavljeno: 15. februara 2021.

Žena u belom (The Woman in White):

Nova dramska mini-serija uskoro na Pickbox NOW

Misteriozna dramska mini-serija Žena u belom (The Woman in White) na Pickbox NOW stiže 19. februara. Petodelni britanski triler snimljen u Severnoj Irskoj zasnovan je na istoimenoj senzacionalnoj klasičnoj gotičkoj noveli iz 1860. godine autora Vilkija Kolinsa.

NAPETA RADNJA

Radnja serije smeštena je u 19. vek i prati Voltera Hartrajta (Ben Hardi), mladog učitelja likovne kulture koji na poziv Frederika Ferlija (Čarls Dens) stiže na imanje Limeridž u Kamberlendu kako bi podučio polusestre Marijan (Džesi Bakli) i Loru (Olivija Vinal) umetnosti.

Usput susreće misterioznu i pomalo izgubljenu ženu potpuno odevenu u belo koja mu govori da je nekada živela na imanju Limeridž. Volter kasnije saznaje da je žena pobegla iz psihijatrijske ustanove i da je u opasnosti.

Očekuju vas napeti minuti adaptiranog psihološkog trilera čija će vas radnja zaintrigirati.

GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama pratimo irsku glumicu Džesi Bakli, koju smo imali prilike da gledamo u serijama War and Peace i Taboo. Uz nju, tu je i Ben Hardi koji se proslavio glumeći u filmovima X-Men: Apocalypse i Bohemian Rapsody, i englesko-belgijska glumica Olivija Vinal poznata po ulozi Keri u seriji Apple Tree Yard.

U ostalim ulogama su Dagrej Skot kao ser Persival Glajd, Rikardo Skamarčo kao grof Fosko, kao i Čarls Dens kao Frederik Ferli.

Misterioznu dramsku mini-seriju Žena u belom (The Woman in White) pratite na Pickbox NOW od 19. februara!