Otac i sin

Sve što treba da znate o novom sitkomu koji je stigao na Pickbox

Humoristička serija Otac i sin nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi Ocat i sin sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Tinom Sedlarom u glavnim ulogama. Prva sezona ima 10 epizoda, a u središtu pažnje nalaze se urnebesni otac i sin. Serija na duhovit način prikazuje generacijski jaz između oca i sina, a talentovani glumci i komičari Tin i Zuhra oduševiće vas odmah.

URNEBESNA RADNJA PROIZLAZI IZ SVAKODNEVICE

Otac Marko (Zlatan Zuhrić Zuhra) i sin Žarko (Tin Sedlar) koji je upravo napunio 18 godina, po prvi put u životu počinju da žive sami, što je za obojicu šok, ali i izvor duhovitog saživota.

Pošto je otac Marko bio trgovački putnik, nije mogao da učestvuje u sinovljevom detinjstvu. Ali sad kada je samohrani otac bez posla koji živi sa sinom, sve se promenilo. Iako veoma ozbiljno shvata svoju novu ulogu i pokušava da nađe posao, sin Žarko je 18-godišnjak, a to sa sobom nosi sulude situacije. Otac se prvi put susreće sa sinovljevim stilom života, što će dovesti do urnebesnih situacija.

Sin je, naravno, potpuno nezainteresovan za tatine savete i pokušava da neometano živi svoju tek nedavno stečenu slobodu punoletne osobe. Ko ima vremena da sluša životne savete kad napolju ima toliko života, devojaka, izlazaka?  „Zuhra je veoma jak u improvizaciji i dodavanju materijala, pa je uvek zabavno kad se neke stvari dogovorimo pre snimanja određene scene, a onda za vreme snimanja Zuhra ode u malo drugačijem smeru, pa moram da ga “hvatam”, kaže zgodni glumac Tin Sedlar o svom tati u seriji.

ZABAVA I NA SETU

Prvu sezonu snimili su za samo 15 dana, a snimanje se odvijalo u Zagrebu. O zabavnoj atmosferi na setu, Tin kaže:„U jednoj epizodi sam morao da glumim sina dok je u pijanom stanju i darker izdanju. Dogovor je bio da budem samouveren i da u razgovoru sa tatom budem direktan i malo bezobrazan. Međutim, dao sam sebi oduška, pa sam počeo da ga vređam, verovatno jače nego što je očekivao, pa smo tu scenu morali da ponavljamo mnogo puta jer se i ekipa iza kamera konstantno smejala i bilo je teško snimiti iz prve. I iz četvrte takođe.“

Zuhri je takođe bilo zabavno. „Morao sam da glumim devojku s kojom sin ide na sastanak, pa su me šminkali i rasčešljavali mi periku, a ja sam sve vreme govorio ženskim glasom i pripremao se za ulogu, pa je i šminkerki bilo teško da odradi svoj posao.“

Kompletnu prvu sezonu urnebesne humorističke serije Otac i sin gledajte odmah na Pickboxu!