Pickboxov rođendan proslavićemo sa stilom

5 premijera za Pickboxov 5. rođendan

Pickboxov 5. rođendan proslavićemo sa stilom – u 5. mesecu gledajte 5 premijera izvrsnih originalnih serija. Od krimi serije o dilerima dijamanata ‘Dijamanti’ (Ice) s Donaldom Saderlandom i napetog trilera ‘Rivijera’ sa magičnom Džulijom Stajls do treće sezone kanadske serije ‘Meri ubija ljude’ (Mary Kills People), uživajte u novim serijama koje će vas oboriti s nogu!

  1. ‘Dijamanti’ (Ice)

Dramska krimi serija ‘Dijamanti’ (Ice) vrti se oko porodice iz Los Anđelesa koja ima dugu tradiciju porodičnog posla – bave se trgovinom dijamantima. U glavnim ulogama su Donald Saderland (Igre gladi i brojni drugi), Džeremy Sisto (Red i zakon, Dva metra pod zemljom) i Kam Žigande (Okrug Orindž.). Obe sezone napete dramske krimi serije stigle su na Pickbox!

  1. ‘Crne udovice’ (Black Widows)

Nordijska krimi-komedija ‘Crne udovice’, mračna krimi serija prožeta crnim humorom, prati živote tri prijateljice koje nisu srećne u braku, a taj problem odluče da reše tako što se dogovore da ubiju svoje muževe. Ali stvari ne prođu onako kako su zamislile… Obe sezone ‘Crnih udovica’ mogu da se gledaju odmah!

  1. ‘Spasi me’ (Save me)

Tvorac, scenarista, režiser i glavni glumac ove moćne i napete šestodelne serije je popularni glumac Leni Džejms (Dužnost, Okružen mrtvima, Strah okruženog mrtvima). ‘Spasi me’ je serija nabijena misterijem, konfliktima, humorom, bolom i nasiljem, a ova mešavina napravljena je na inteligentan način. Pratimo Lenija Džejmsa koji tumači ulogu Nelsona „Nelija“ Roua čiji se život preokrene kad njegova otuđena ćerka Džodi misteriozno nestane. Postaje jedan od osumnjičenih za otmicu ćerike koju gotovo da nikad nije video. Kreće u potragu za svojom nestalom ćerkom i ne preza ni pred čim da bi otkrio istinu.

  1. ‘Meri ubija ljude’ (Mary Kills People)

Dve sezone napete kanadske serije ‘Meri ubija ljude’ o doktoriki Meri koja smrtno bolesnim pacijentima pomaže da počine samoubistvo već su na Pickboxu, a u maju premijerno stiže treća i poslednja sezona koja će stizati jednom nedeljno. U poslednjem poglavlju očekuje nas šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti. Ova originalna krimi serija u trećoj sezoni će odgovoriti na pitanja koja su ostala nerešena iz napete druge sezone, a najavljuje se uzbudljiva, šokantna i emotivna završnica.

  1. ‘Rivijera’ (Riviera)

Džulija Stajls je glavna glumica u novoj seriji – opojnom trileru ‘Rivijera’. Prva sezona koja se sastoji od 10 epizoda dostupna je cela na Pickboxu, a druga sezona premijerno stiže 24. maja – i to sve epizode odjednom. Radnja se odvija u sunčanoj južnoj Francuskoj – na Azurnoj obali, gde se okupljaju bogataši iz celog sveta, zbog čega je serija žanrovski opisana kao „džet-set triler“. Magična Džulija Stajls je američka kustoskinja Džordžina, koja je udata za milijardera Konstantina Kliosa. Nakon godinu dana bračnog života, njen muž Konstantin je ubijen u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružja. Njen život se u trenu preokrene, a Džordžina je istrajna u tome da otkrije šta se dogodilo. Uživajte u ‘Rivijeri’ na Pickboxu!