Rivijera

Kompletna druga sezona na Pickbox NOW

Premijera druge sezone opojne serijske poslastice Rivijera (Riviera) na Pickbox NOW, paralelno sa svetskom premijerom serije, oduševiće sve koji vole da gledaju više epizoda zaredom. Naime, sve epizode druge sezone stigle su odjednom, a na Pickboxu je takođe dostupna i kompletna prva sezona, tako da je moguće odmah odgledati celu seriju!

DŽULIJA STAJLS U GLAVNOJ ULOZI

U svežoj triler seriji, glavna glumica je čarobna Džulija Stajls, koju poznajemo iz filmova “10 stvari koje mrzim kod tebe” (10 Things I Hate About You), “Osmeh Mona Lize” (Mona Lisa Smile) i brojnih drugih. Stajlsova je američki kustos Džordžina, a njen muž Konstantajn je ubijen u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem. Verujući da njegova smrt nije nesrećan slučaj, ona se upliće u svet laži i kriminala i njen život se u trenutku preokreće.

Uz Džuliju Stajls, tu je i sjajna glumačka ekipa koju čine zgodni glumac Ivan Reon (“Igra prestola” – Game of Thrones), Lena Olin (“Čokolada”- Chocolat, “Kazanova” – Casanova) i Adrijan Lester (“Prevaranti” – Hustle).

BIVŠI MENADŽER BENDA U2 IMAO JE IDEJU ZA SERIJU

Zanimljivo je da je ideja za “Rivijeru” potekla od bivšeg menadžera benda U2 Pola Makginisa. Naime, Makginis ima kuću na francuskoj rivijeri , pa je shvatio kako je to izvrsna podloga za razvoj napete serije.

Scenario je razvio Oskarom nagrađeni scenarista i režiser Nil Džordan koji je zaslužan za filmove poput “Intervju s vampirom” (Interview with the Vampire) i “Igra plakanja” (The Crying Game), ali i seriju “Bordžije” (The Borgias).

Upustite se u avanturu na francuskoj rivijeri i uz Džuliju Stajls uživajte u kompletne dve sezone nove triler serije “Rivijera” na Pickbox NOW!