Seme sumnje (Deadwater Fell)

nova britanska krimi serija

Objavljeno: 9. marta 2021.

Seme sumnje (Deadwater Fell) – nova britanska krimi serija

s Dejvidom Tenantom na Pickbox NOW

Seme sumnje (Deadwater Fell) nova je britanska krimi mini-serija koja je kompletno dostupna na Pickbox NOW od 15. marta. Ova četvorodelna mini serija vrti se oko lekara Toma Kendrika koga tumači fantastični Dejvid Tenant (Dr. Who).

O ČEMU SE RADI?

Lokalni lekar Tom Kendrik (David Tennant) sa svojom voljenom porodicom živi i radi u šarmantnom malom škotskom gradiću. Ali Toma i čitav grad pogodi ogromna tragedija. Naime, požar izbije u Tomovoj kući i ubije njegovu ženu i troje dece. Jedino on uspe da se spasi, a ustanovi se da je svih petoro članova porodice bilo drogirano. Istražitelji su u potrazi za motivom, i ubrzo otkriju kako naoko idealna porodica zapravo nije bila nimalo srećna ni savršena.

Uz Dejvida Tenanta, u glavnoj ulozi gledaćemo i izvrsnu mladu glumicu Kaš Džambo, koja nam je najpoznatija po ulozi Lus Kvin u televizijskim serijama The Good Wife i spin-of seriji The Good Fight.

KOMPLEKSNA I FASCINANTNA MISTERIJA

Kritičari imaju reči hvale kako za scenario, tako i za glumu, te su ovu seriju prozvali kompleksnom i fascinantnom misterijom. Neki je pozitivno upoređuju s krimi-serijom Broadchurch, u smislu da se bavi malom zajednicom koja je odjednom poljuljana tragičnim događajem. Priča će vas od prve epizode uvući u svoj svet i ovu krimi misteriju nećete moći da prestanete da gledate.

Kompletnu četvorodelnu mini-seriju Seme sumnje gledajte na Pickbox NOW od 15. marta!