Šest sestara (Seis Hermanas)

Nova dramska serija

Objavljeno: 07. aprila 2021.

Šest sestara (Seis Hermanas) – ljubavna priča između dve žene u novoj španskoj dramskoj seriji

Španska dramska serija Šest sestara (Seis Hermanas) je nova serija na Pickbox NOW, a po pet novih epizoda stiže ponedeljkom i dostupne su odmah.

Osim zavidnom radnjom koja je smeštena u Madrid početkom 20. veka, ova španska serija je prepuna avanture i romanse. U fokusu su šest sestara, mlade žene iz bogate i cenjene porodice Silva koje preuzimaju očev posao posle njegove smrti.

Jedna od sestara, Selija, školska je učiteljica koja sanja o tome da će jednog dana biti pisac s istim pravima koje imaju muškarci, da može da bude slobodna, da može da glasa, da može da voli ženu.

LJUBAVNA PRIČA IZMEĐU DVE ŽENE

Priča između Selije i Aurore je priča o ljubavi između dve žene u vremenu kada žene nisu imale pravo glasa, pa se od njih očekivalo da se udaju, rode decu i brinu o svojim muževima. Selija (Candela Serrat) je jedna od šest sestara u porodici Silva, vrlo cenjenoj španskoj porodici, i ona voli žene. Zaljubljuje se u svoju najbolju prijateljicu Petru koja nije homoseksualna, pa umesto da joj pruži podršku, ona svima kaže da je Selija bolesna i da joj treba psihološka pomoć.

Potom prolazi grozan tretman u psihijatrijskoj ustanovi kako bi se rešila svojih nepriličnih osećanja prema ženama, ali tamo upoznaje medicinsku sestru Auroru (Lus Valdenebro) koja će joj pomoći da pobegne. Njihova ljubavna priča će tu tek početi… Aurora otvara celi novi svet Seliji, a upoznaje je i sa pokretom sifražetkinja koje su se borile za prava žena da glasaju i da imaju svoje vlasništvo, jer u tom trenu žene nisu smele da naslede očevo bogatstvo, osim kad se udaju pa njihovo nasledstvo pripadne njihovim muževima.

Njihova ljubav je stvarna, strastvena i predivna, ali u isto vreme i skrivena, prepuna tragedija i obojena vremenom u kome je homoseksualnost smatrana nečim strašnim.

Svakog ponedeljka pet novih epizoda stiže na Pickbox NOW, stoga ne propustite da vidite kakve avanture i romanse čeka šest zanimljivih sestara u novoj španskoj seriji.