Spasi me

5 razloga zašto da gledate novu britansku krimi seriju

Originalna, misteriozna i napeta, nova serija Spasi me (Save Me) s Lenijem Džejmsom u glavnoj ulozi prava je krimi poslastica. Kompletna prva sezona je na Pickbox NOW, a mi vam donosimo 5 razloga za gledanje ove nove britanske krimi serije.

  1. NAGRAĐENA JE ZA NAJBOLJU SERIJU 2019.

Spasi me je proglašena najboljom dramskom serijom 2019. godine i osvojila je nagradu Royal Television Societyja. Povrh toga, dobila je toliko sjajne kritike, da je odmah naručena i druga sezona, koja se tek snima.

  1. LENI DŽEJMS JE TVORAC SERIJE I GLAVNI GLUMAC

Tvorac, scenarista, reditelj i glavni glumac ove moćne i napete šestodelne serije je popularni glumac Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead). Osim što je serija proglašena najboljom serijom 2019, i Leni je osvojio nagradu – za najboljeg scenaristu.

  1. INTELIGENTNA JE

Spasi me na inteligentan način spaja suprotnosti koje su svojstvene životu – seriju prožimaju misterije, konflikti, humor, bol i nasilje. Priča se vrti oko središnje misterije, ali ima više slojeva, a svaki dodaje još intrige.

  1. MISTERIOZNA JE I NAPETA

Leni Džejms tumači ulogu Nelsona „Nelija“ Roua, kompleksnog čoveka ćudljive naravi koji voli da popije, ali je dobrog srca – pomaže komšijama i za svakog ima osmeh na licu. Život mu se preokrene kad njegova otuđena kći Džodi misteriozno nestane, a on postaje jedan od osumnjičenih za njenu otmicu, iako je skoro nikad nije video. Kreće u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim da bi otkrio istinu.

  1. KOMPLETNA PRVA SEZONA JE NA PICKBOX NOW

Bez obzira na to da li volite da gledate više epizoda odjednom ili jednu epizodu nedeljno, Pickbox NOW je mesto gde možete sami odlučiti kada ćete gledati serije i filmove.

Tako je i s novom britanskom serijom Lenija Džejmsa – kompletna prva sezona inteligentne i originalne krimi serije Spasi me je na Pickbox NOW!