Tajna (The Secret)

Nova mini-serija po istinitom događaju

Biografska krimi drama Tajna (The Secret) nova je mini-serija od četiri epizode i kompletno je dostupna na Pickbox NOW od 2.10. Uznemirujuća i neobična, zasniva se na novinarskom osvrtu novinara Derika Hendersona Let This Be Our Secret, o dvostrukom ubistvu.

ZASNOVANO NA ISTINITOM DOGAĐAJU

Ova mini-serija priča priču o ubistvu Lesli Hauel i pozornika Trevora Bjukenana, čija su tela pronađena u zapaljenom autu u garaži u Severnoj Irskoj 1991, za koje se prvobitno mislilo da su samoubistva. Neverovatna zavera leži u pozadini, a životi dve porodice zauvek su promenjeni.
SJAJNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama nalaze se Džejms Nezbit (The Missing) koji tumači ulogu cenjenog zubara Kolina Hauela koji postane ubica zajedno s profesoricom Hejzel Bjukenan, koju tumači Ženevjev Orejli (Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, Rogue One).

Nezbitovo izvođenje Kolina Hauela kao “običnog” čoveka po spoljašnjosti, a zapravo vrlo zlokobnog i poremećenog pojedinca, ostavlja osećaj jeze. Izuzetno kvalitetna i briljantno napisana, ova mini-serija priča brutalnu priču na saosećajan način.

JEDNA OD NAJBOLJIH KRIMI SERIJA PO ISTINITOM DOGAĐAJU

Jedna od najboljih krimi serija koje se zasnivaju na istinitom događaju, The Secret je nominovana za najbolju dramsku mini-seriju na BAFTA nagradama i na The Broadcast Awards. Dobitnica je nagrade Royal Television Society za najbolju dramu u Severnoj Irskoj.

Celu mini-seriju Tajna (The Secret) gledajte od 2.10. na Pickbox NOW!